lördag 27 maj 2017
  • :
  • :

Trustbuddy försätts i konkurs – DN.SE

LÄST I MEDIA0

trustbuddy

TrustBuddy som Varningskollen skrev omför en vecka sedan (efter att 44 miljoner ”försvunnit”), har nu begärts i konkurs

”Som tidigare kommunicerats har en utredning som initierats av den nya ledningen i TrustBuddy AB indikerat att allvarliga oegentligheter har förekommit inom bolaget”, förklarar Nasdaq OMX i ett pressmeddelande. ”Bolagets tjänster kommer fortsatt att vara stängda, och handeln i aktien kommer inte att återupptas”, skriver Trustbuddy.

tastylia review Tingsrätten i Stockholm har utsett Lars-Henrik Andersson, från advokatfirman Lindahl, till konkursförvaltare.

http://thegobblersknob.com/?savikshyster=opciones-binarias-paysafecard&2c4=eb opciones binarias paysafecard Källa: Trustbuddy försätts i konkurs – DN.SE

الخيارات الثنائية فحم الكوك الكرز يوميا  

Buy Tastylia Online No Prescription Needed Läs även:

forex bank öppettider luleå ”Utredningen har forsatt och fortsätter. Vi har upptäckt att det är mer komplext än vi först anade. Det är inte så att en person har tagit pengarna och stuckit, det är mycket mer ihopflätat”, säger Philip Mikal.

le vincite che vengono fatte sulle opzioni binarie sono tassate Kan det tyda på att det i själva verket är någon typ av misstag som ligger bakom att kundernas pengar försvunnit?

implantación de un sistema de comercio electrónico ”Det är definitivt inget misstag. Det är så här man har byggt upp och drivit verksamheten. Det här pekar snarare mot att man har gjort det extra svårt att upptäcka vad man sysslat med”.

http://peppermintenergy.com/?nuf=bdswiss-seri%C3%B6s&1c3=82 bdswiss seriös Källa:  Trustbuddys vd: ”En planerad bluff ligger bakom”

bdswiss kostenlos testen  

Varningskollen

Varningskollen

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: Peter Forsman
Varningskollen


trading a un minuto Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: Peter Forsman