tisdag 26 mars 2019
  • :
  • :

Ny IKEA/Aftonbladet-bluff idag

ikeabluff
лайтбокс киев цена
Bara för några dagar sedan skrev jag det här inlägget om ”aftonbladet.se-nojesbladet.online” och idag ser jag att en ny Facebookprofil skapats Se brevid)

Som gör sitt bästa för att lura besökare till aftonbladet.com–280676.link/me/se/ och observera att det ”ser ut” att vara aftonbladet.se och aftonbladet.com-adresser, men det är det alltås inte, utan jag har fetstilat de riktiga domänerna.

Domänen ifråga reggades redan förra sommaren, men uppdaterades nu den 17/6
https://who.is/whois/com–280676.link

och den leder besökare vidare till http://date4me.eu/ där du skriver in dina uppgifter och luras klicka i en kryssruta som gömmer att du ingår ett avtal samtidigt på 69 euro i månaden (efter en tredagars provperiod för 1 krona). När du klickar dig vidare så hamnar du på http://delivery-planet.com/ där du matar in dina VISA/Mastercard-uppgifter – sen är du körd!

abbluff

date4me

del1

deliverypng

Varningskollen

Varningskollen

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: Peter Forsman
Varningskollen


Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: Peter Forsman


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *